Gepost op:

Jonge ondernemers kiezen (nog) niet voor een AOV. Jij wel?

Jonge ondernemers vinden het lastig, ingewikkeld en onnodig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. Hierdoor is een grote groep ondernemers niet verzekerd tegen inkomensverlies door een ongeval of ziekte.

En dit is jammer want door gebrek aan inkomen, in een periode dat je deze als zelfstandige ondernemers nodig hebt, kan in een keer jouw hele toekomstperspectief onzeker worden.

“Voorkomen is beter dan genezen”. Of “Een slimme ondernemers kijkt vooruit”. Zo maar wat kreten uit de oude doos die ook vandaag nog steeds waarde lijken te hebben.

Is een AOV van Sprunq dan misschien iets voor jou?

Jazeker wij zijn totaal anders. Want al deze initiateven richten zich op de volledige doelgroep van ondernemende ZZP’ers. Sprunq doet dat niet. Wij zijn er enkel en alleen voor jong ondernemers tot 36 jaar. Daarmee is Sprunq de enige die actief inspeelt op de wens van jonge ondernemers om een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te bieden.

Wat maakt Sprunq anders?

Diverse aspecten van de AOV maken het verschil. In de eerste plaats danken wij onze ervaring en betrouwbaarheid aan onze risicodrager: Amersfoortse Verzekeringen. Zo ben je verzekerd van elk risico en hoef je niet te twijfelen over het bedrag dat uitgekeerd wordt bij arbeidsongeschiktheid. Maar ook onderscheiden wij ons door advies, begeleiding en financiële ondersteuning bij re-integratie. Je staat er dus nooit alleen voor.

Klinkt dit sexy? Misschien niet, maar het is wel essentieel om een risicoloze toekomst te waarborgen.

Als jonge ondernemer wil je natuurlijk niet thuiszitten en niets doen. Je wilt direct weer aan het werk. Dankzij ons hulpprogramma helpen we je bij re-integratie (in de vorm van persoonlijk advies), begeleiding en vergoeding van kosten.  Sprung is de enige AOV-verzekeraar die jou hierbij financieel helpt.

Sprunq in 3 stappen

Zorg voor jezelf en regel in 3 stappen een AOV-verzekering die bij je past. In circa 10 minuten ben je klaar en heb je jouw financiële vangnet geregeld

  1. Ga naar onze website en bereken je premie;
  2. Als de premie je bevalt, beantwoord de vragen en klik op afsluiten;
  3. Klaar ! Je bent verzekerd van een inkomen gedurende 24 of 60 maanden. Daarnaast krijg je alle hulp die je nodig hebt om zo snel mogelijk weer up & running te zijn in geval van arbeidsongeschiktheid.

Goed om te weten voordat je je AOV bij ons afsluit

Bij Sprunq doen wij niet aan kleine lettertjes en schijnveiligheid. Gewoon eerlijk en transparant. Wij zijn er voor jonge ondernemers die liever niet ziek willen zijn daarom spreken wij het volgende af:

  • De eerste 30 of 60 dagen betaal je uit je eigen spaargeld;
  • Je verklaart bij het afsluiten van de Sprunq dekking 100% arbeidsgeschikt te zijn;
  • Wij betalen jou 24 of 60 maanden; afhankelijk van de verzekering die je afsluit;
  • De maximale leeftijd om je bij Sprunq  aan te melden is 35 jaar.

Daarom is Sprunq de beste AOV voor jonge ZZP’ers!

zzp, zelfstandig, aov, ao-verzekering, Arbeidsongeschiktheid, arbeidsongeschiktheidsverzekering, financieel vangnet