Over Sprunq

Dé AOV voor slimme ZZP’ers

Dé AOV voor slimme ZZP’ers

Je bent ZZP’er. Je bent jong en je bruist van de ambitie.

Je denkt in kansen. Niet in risico’s. Wij van Sprunq begrijpen dat maar al te goed. Maar omdat je arbeidsongeschiktheid nooit kunt uitsluiten, door bijvoorbeeld een ongeval of blessure, hebben wij een betaalbare AOV ontwikkeld speciaal voor jonge ZZP’ers. Tegen een vast laag premiebedrag ben je verzekerd van een financieel vangnet. Wanneer het dus even tegenzit, heb jij toch de euro’s om jouw maandelijkse lasten te kunnen betalen. Hoef jij je daar in ieder geval geen zorgen om te maken!

Wat maakt Sprunq anders

De huidige verzekeringsmarkt sluit niet aan op de wensen van jonge ondernemers en freelancers. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn duur en ingewikkeld. Het afsluiten ervan is vaak al een kunst op zich. Sprunq is de nieuwe manier van verzekeren. Wij vinden dat AOV’s voor jonge ZZP’er niet onnodig ingewikkeld moeten zijn. En zeker niet duur. Want je investeert jouw tijd en geld liever in je onderneming. Toch?

Bij Sprunq sluit je heel eenvoudig jouw AOV af. Geen wachttijden. Geen saaie gesprekken over de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Geen kantoorbezoek, maar gewoon alles online. Simpel!

Oh ja… Sprunq werkt samen met ASR Verzekeringen. Je bent er dus zeker van dat jouw financieel vangnet, AOV goed geregeld is.

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering
sprung arbeidsongeschiktheidsverzekering

Toegankelijk en transparant

Met onze 100% online toegankelijkheid maken wij het verschil. Alles gebeurt online. Snel, foutloos en een stuk goedkoper. Wij helpen ondernemers tot 36 jaar om ‘hassle-free’ een financieel vangnet te regelen voor als het even tegen zit.

Waarom zijn wij goedkoper?

Ook dat is simpel te verklaren. Bij jonge ondernemers is de kans op langdurige uitval een stuk kleiner. Dus waarom zouden wij torenhoge premies berekenen wanneer dat helemaal niet nodig is? Ben jij benieuwd wat je aan premie betaalt? Wij rekenen het graag voor je uit. Volledig transparant natuurlijk.

Een goedkope AOV? Dat kan!

BEREKEN JE PREMIE Sprunq werkt samen met ASR Verzekeringen

Jij bepaalt

Wij belonen de 'smart ones'. Jonge ondernemers die verantwoordelijkheid nemen bij pech. Een goed, eenvoudig en betrouwbaar financieel vangnet tegen een zeer scherpe premie. Jij bepaalt zelf hoe jouw financiële vangnet bij arbeidsongeschiktheid er uitziet!

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vergelijk ons met andere partijen en ervaar zelf dat wij een stuk voordeliger zijn!

  • Een AOV voor 2 of 5 jaar
  • Vanaf circa € 25 per maand aan premie
  • Direct en eenvoudig online te regelen
  • De belastingdienst betaalt mee aan je maandelijkse bijdrage
  • 100% zekerheid van een uitkering
  • Ondersteuning bij re-integratie als bijvoorbeeld omscholing
sprung arbeidsongeschiktheidsverzekering

De kleine lettertjes houden wij gewoon groot

Met onze AOV voor ZZP’ers kom je niet voor verrassingen te staan. Geen kleine lettertjes waar je achteraf tegenaan loopt. Wanneer je jouw AOV bij ons afsluit betaal je eenmalig inschrijfkosten. Jaarlijks betaal je een klein bedrag aan administratiekosten. Je bent dan 100% verzekerd bij arbeidsongeschiktheid.

  • Lage inschrijfvergoeding van € 149,-*;
  • Ziekmelding bij onafhankelijke arbeidsdeskundigen;
  • Administratievergoeding slechts € 49,-* per jaar!
  • Met zeer beperkte medisch waarborgen snel en eenvoudig om te zetten naar een financieel vangnet met een uitkering tot 67e;

*excl. Btw.

De mensen achter Sprunq

De initiatiefnemers van Sprunq hebben een uitgebreid track record in het ondersteunen van ondernemers op financiële zekerheid op het moment dat het leven tegenzit.

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering