Sprunq FAQ

Eerlijk, betrouwbaar en eenvoudig te regelen.

Veel gestelde vragen

Dit is een financieel vangnet op het moment dat jij door ziekte of een ongeval zelfstandig geen inkomen kan verdienen.

De hoogte van de uitkering bepaal jijzelf. Veel freelancers kiezen voor een uitkering van 70% van hun maand / jaarinkomen.

Ook dit bepaal jijzelf. Je kan kiezen voor een uitkering na 30 of 60 dagen. In de praktijk kiezen de meeste Sprunqers voor een wachttijd van 60 dagen.

Dit doe je 100% zelf via de Sprunq bot. Onze bot geeft je alle informatie die nodig is om snel, eenvoudig en vertrouwd een vangnet te regelen.

Er zijn veel mogelijkheden om een financieel vangnet. Zoals een broodfonds, share people of een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij een verzekeraar. Sprunq heeft het beste van al deze initiatieven samengevoegd.

  • Lage kosten vanaf circa € 25 per maand een financieel vangnet;
  • Direct en Eenvoudig online te regelen;
  • Belastingdienst betaalt mee aan je maandelijkse bijdrage;
  • Zekerheid van een uitkering;
  • Ondersteuning bij re-integratie als omscholing.

Vergelijk ons en ervaar zelf dat wij anders en beter zijn!

BEREKEN JE PREMIE Sprunq is een onderdeel van ASR Verzekeringen.

Sprunq is nieuwe manier van verzekeren. Volledig vanaf de grond opgebouwd om tegemoet te komen aan jouw wensen. Geen wachttijden. Geen saaie gesprekken over de arbeidsongeschiktheids- verzekering. Geen kantoorbezoek. Geen papierwerk.

Geen zorgen. Als je verwacht voor een langere periode ziek te zijn en niet te kunnen werken meld je dit bij ……………. Vervolgens zal een arbeidsdeskundige met je contact opnemen.

Dit is nu precies waarom Sprunq de beste is. Een Broodfonds of Share People geeft jou een uitkering maar dan houdt het op! Zij doen niks aan de kosten die jij moet maken voor re-integratie. Gevolg een dikke rekening en vaak langer uit de running!

Ook al ben je verzekerd van inkomen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Stilstand betekent achteruitgang. Daarom helpen wij jouw en ontvang bij Sprunq ook een bijdrage voor de kosten van re-integratie om jou weer snel aan de bak te krijgen.

Dit doe je 100% zelf via de Sprunq bot. Onze bot geeft je alle informatie die nodig is om snel, eenvoudig en vertrouwd een vangnet te regelen.

Dit kan via de mail welkom@sprung.nl of via de chat op onze website.

Geen probleem, Sprunq werkt samen met aovXL.nl al ruim 16 jaar de inkomens adviseur voor zelfstandigen. Tevens de preferred supplier voor tal van branche-, beroeps- en netwerkorganisaties van zelfstandigen en freelancers.