Klik Klik, Klaar...

De verzekering die je regelt terwijl je iets anders aan het doen bent

Slimme arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZZP’ers

Verzeker je slimmer. Halveer de kosten

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Sprunq is er speciaal voor ZZP’ers tot 36 jaar. En omdat jij als jonge ondernemer niet teveel wilt betalen, hebben we een slimme AOV ontwikkeld waarbij je enkel betaalt voor het risico dat je ook echt loopt.

Daarom kies je voor de AOV van Sprunq

  • Vanaf €25,- per maand
  • Geen langlopende contracten
  • Direct online verzekerd 24/7

De AOV van Sprunq. Simpel, voordelig en snel

Wij vinden dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZZP’ers niet ingewikkeld moet zijn. Want juist door het simpel te houden, kan jouw maandelijkse premie laag blijven zonder dat dit ten koste gaat van de uitkering op het moment dat je het nodig hebt.

De hoogte van jouw financieel vangnet bepaal jezelf!

De een heeft meer maandelijkse uitgaven dan de ander. Daarom bepaal jezelf wat jij aan maandelijkse inkomsten nodig hebt. Hoe lager het maandelijks uit te keren bedrag, hoe lager de premie. En omdat wij een unieke AOV hebben ontwikkeld voor jonge ondernemers tot 36 jaar, kunnen we bepaalde risico’s zoveel mogelijk uitsluiten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de premie die je betaalt zo laag mogelijk is.

Bovendien sluit je de AOV helemaal online af. Dit maakt het niet alleen heel simpel, maar door kostenreductie blijft jouw premie extra voordelig.

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering

BEREKEN JE PREMIE

Sluit daarom nu jouw AOV online af. Je bent dan direct verzekerd van een betrouwbaar financieel vangnet.

BEREKEN JE PREMIE Sprunq werkt samen met ASR Verzekeringen.
sprung arbeidsongeschiktheidsverzekering

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij Sprunq betaal je maandelijks een vast bedrag. Afhankelijk van wat je maandelijks aan inkomen wilt ontvangen en de looptijd (2 tot 5 jaar) van de arbeidsongeschiktheidsverzekering, kun je bij ons al een AOV afsluiten vanaf € 25,- per maand! Je betaalt slechts eenmalig € 149,- afsluitkosten en € 49,- administratiekosten excl. btw per jaar. That’s it! Bij ons vind je geen kleine lettertjes en verborgen kosten. Gewoon transparant en eerlijk. Dat is de Sprunq manier. Bereken je AOV premie en weet precies wat je maandelijks betaalt.

Dekkingen arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wanneer kun je aanspraak maken op de AOV voor ZZP'ers? En wat wordt er allemaal gedekt? Want de ene situatie is de andere niet. Het kan gebeuren dat je je pols breekt en tijdelijk niet achter je laptop kunt werken. Maar ook wanneer je blijvend letsel overhoudt na een ongeval en niet meer kunt werken, wil je ook verzekerd zijn van inkomsten.

Dit is wat wij verzekeren bij arbeidsongeschiktheid

  • Vastlegging ziekte door onafhankelijke arbeidsdeskundigen
  • Ondersteuning bij re-integratie als omscholing
  • Financieel vangnet voor 2 of 5 jaar
  • Zwangerschapsverlof (16 weken)

Heb jij nog geen AOV voor ZZP’ers?

Je wilt een betrouwbaar financieel vangnet als je door ziekte of ongeval even geen inkomen kan verdienen. Logisch, want je woonlasten en kosten voor levensonderhoud gaan gewoon door. Maar waarom heb je dan nog geen AOV voor ZZP’ers? Want terugvallen op geld van vrienden of ouders wil je liever niet.

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering

De meest gehoorde redenen waarom ZZP’ers geen AOV hebben:

Het is ingewikkeld

Er is zoveel aanbod en diversiteit aan AOV’s voor ZZP’ers dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is nu juist de reden waarom wij Sprunq zijn gestart. Wij bieden een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan voor ZZP’ers die heel simpel is. Het enige wat jij hoeft te doen is de hoogte aangeven van het gewenste financiële vangnet en de looptijd. Ook hebben we nog een paar persoonlijke gegevens nodig. Dit doe je allemaal heel simpel online. Vervolgens krijgt je direct het overzicht van jouw AOV toegestuurd.Klik. Klik. Klaar.

Het is duur

Wij weten dat de meeste ZZP’ers geen grootverdieners zijn. Daarom houden wij de premie laag zodat elke ZZP’er de premie voor het Sprunq vangnet kan betalen. Jij bepaalt zelf je financiele vangnet en wat je wilt betalen. En wij doen er alles aan om de prijs zo laag mogelijk te houden. Zo sluit Sprunq perfect aan op jouw leven.

Ik ben voorzichtig. Mij gebeurt niets.

Als jonge ondernemer kijk jij naar kansen. Niet naar risico’s. Je denkt: ”Een burn-out overkomt mij niet”. Of, “Snowboarden doe ik al jaren. Wat kan mij nu gebeuren?”. Maar ook al heb jij jezelf onder controle, iemand anders kan de veroorzaker zijn van een ongeluk(je). Als je dan (tijdelijk) niet kunt werken zit je met een probleem. De oplossing van Sprunq geeft continuïteit van inkomen. Ook als je jonge ZZP’er bent!

Een financieel vangnet is verstandig

Waarom een vangnet regelen?

Als je in loondienst bent, wordt bij ziekte jouw salaris door de werkgever gewoon doorbetaald. Als ZZP’er is dat natuurlijk niet zo. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor je inkomen. Een paar weken niet werken, betekent geen inkomen. Kom je hierdoor in de financiële problemen, dan kun je terugvallen op de bijstand. Maar dit wil je natuurlijk niet.

Door een vangnet te regelen, ben je beschermd tegen het wegvallen van inkomen door ziekte of ongeval. Bij Sprunq betaal je een maandelijkse premie die we zo laag mogelijk proberen te houden waardoor elke ZZP’er een AOV kan afsluiten. Meer weten? Bereken je premie.

Arbeidsongeschiktheids-verzekering voor ZZP’ers verplicht

Nog een paar jaar en dan is een AOV voor ZZP’ers verplicht. Onlangs is er een principeakkoord bereikt over de maximale hoogte van de uitkering en de premie. Om het betaalbaar te houden is de premie aftrekbaar. Dit betekent dat de belastingdienst meebetaalt aan je maandelijkse premie. Wij van Sprunq hebben hier al rekening mee gehouden en kunnen je daardoor een complete en betaalbare AOV aanbieden. Dus waarom wachten als je nu al van de voordelen kunt profiteren? Bereken nu je premie.

sprunq arbeidsongeschiktheidsverzekering

Gezond werken

Hoe minder ZZP’ers aanspraak maken op de uitkering van de AOV, hoe lager de premie is. Logisch. Daarom vinden wij het belangrijk dat je zo veilig en gezond mogelijk werkt om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt.Hiervoor hebben wij de hulpgids ‘Gezond werken’ opgesteld. Je vind hier alle informatie rondom de veiligheid van je werkplek, maar ook over een gezonde levensstijl en burn-out situaties te vermijden. Kijk op de pagina ‘Gezond werken’ voor uitgebreide informatie en tips.